vonvegan.com
Blogger: vonvegan
Gourmet Blogs

vonvegan.com ist ein Blog für veganes Comfort Food – einfache und leckere vegane Rezepte, oft inspiriert von mediterraner und asiatischer Küche.

aufgenommen
18. Mai 2016

Bewertung


Du kannst Blogs nur bewerten, wenn du eingeloggt bist!

aktualisiert
25. September 2016

Ranking

keine Teilnahme

Vegetable Pad Thai

A vegan variation of the classic Thai dish, Pad Thai with carrots and zucchini.
auf vonvegan.com weiterlesen
vor 4 Monaten veröffentlicht

Couscous Salad with Avocado and Chickpeas

A scrumptious couscous salad with a tangy mix of spices, fresh vegetables, avocado and chickpeas.
auf vonvegan.com weiterlesen
vor 4 Monaten veröffentlicht

Sweet Potato Noodles with Creamy Pea and Mint [...]

Spiralized sweet potatoes served with a vegan pesto made from cashews, peas and mint. Ingredients for 2 portions: 50 g Cashews 2 Large sweet potatoes (circa 350-400 g each) 1 Tablespoon vegetable oil 1 Clove garlic 100 g Frozen peas Juice of 1 Lemon [...]
auf vonvegan.com weiterlesen
vor 4 Monaten veröffentlicht

Vegan Green Lettuce Soup

Vegan green lettuce soup - a light, potato based cream soup which gets its colour and fresh taste from lettuce, which is added just before serving.
auf vonvegan.com weiterlesen
vor 4 Monaten veröffentlicht

Quinoa Salad with Pineapple, Avocado and Edamame

This light and healthy quinoa salad with edamame beans, pineapple and avocado is a great addition to any picnic or brunch buffet.
auf vonvegan.com weiterlesen
vor 5 Monaten veröffentlicht

Thai-style Carrot and Peanut Soup

A delicious thai-inspired soup with carrots, peanut butter and coconut milk. Ingredients for 2 portions: 300 g Carrots 2 Stalks cellery 1 Clove garlic 1 Tablespoon Neutral oil 500 ml Vegetable stock 75 ml Coconut milk 1-2 Inches fresh ginger 30 g [...]
auf vonvegan.com weiterlesen
vor 5 Monaten veröffentlicht

Lemony Asparagus and Potato Salad

A quick and easy to make, fresh spring salad which can be served warm or cold. Ingedients for 2 portions: 8 Asparagus spears 200 g New potatoes 150 g Cherry Tomatoes 1 Tablespoon Olive oil 2 Tablespoons Lemon juice 2 Teaspoons Dijon mustard 1/2 [...]
auf vonvegan.com weiterlesen
vor 5 Monaten veröffentlicht

Curried Red Lentil Spread

This Indian-inspired spread with red lentils, apples and ginger is great for dipping flatbread and vegetables or as a sandwich filler. Ingredients for 1 portion: 200 g Red lentils 400 ml Vegetable stock 2 Tea spoons Curry powder 1/2 Tea spoon [...]
auf vonvegan.com weiterlesen
vor 5 Monaten veröffentlicht

Wasabi-Pea-Soup

A classic pea soup with a little spicy twist Ingredients for 2 portions: 2 Spring onions 1 Clove garlic 1-2 Potatoes (circa 200 g) 500 ml vegetable stock 250 g fresh or frozen peas 1 Tablespoon soy sauce 1 Tablespoon Wasabi paste Total time: 25 [...]
auf vonvegan.com weiterlesen
vor 5 Monaten veröffentlicht

Stuffed Aubergine with Chickpea-Spinach Curry

Oven-baked augergine halves stuffed with a mild chickpea and spinach curry. Ingredients for 2 portions: 2 Small aubergines (about 250 g each) 1 Tablespoon vegetable oil 1 Onion 1 Red chili 1 Can chickpeas (400 g) 1 Teaspoon each curry powder and [...]
auf vonvegan.com weiterlesen
vor 6 Monaten veröffentlicht